Elvitte az egri uszoda lemeztetejét az erős szél

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. augusztus 6.

Katasztrófa

Százhatvan négyzetméteren történt kár.

Az erős szél megbontotta szombaton az egri uszoda lemeztetejét. A katasztrófavédelem honlapján vasárnap azt írták: az egri hivatásos tűzoltók egy önkéntes mentőszervezet segítségével kötéltechnikát alkalmazva, csaknem hét órán át dolgoztak a fellazult, veszélyes lemezek eltávolításán.

Tájékoztatásuk szerint a viharos időjárás miatt Heves megye tűzoltóinak Egerben, Gyöngyösön, Vécsen, Parádsasváron, Sarudon, Mezőkeresztesen, illetve Noszvaj, Szilaspogony, Erdőtarcsa, Mikófalva, Héhalom és Felsőtárkány határában kellett beavatkozniuk, ahol fák dőltek ingatlanokra, utakra és vezetékekre, az erős szél házak tetőszerkezetében is károkat okozott.

A hatvani tűzoltók több helyen a felgyülemlett vizet szivattyúkkal távolítottak el.

☝️‼️Frissítés‼️ A balesetveszélyt estére elhárították, a tetőről lekerültek a megrongálódott elemek, ennek köszönhetően...

Posted by Mirkóczki Ádám on Saturday, August 5, 2023
 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.