Hármas karambol történt az Árpád hídon, többen meghaltak

  • narancs.hu
  • 2024. július 4.

Katasztrófa

Egy forgalommal szemben közlekedő autó ütközött kettő másikkal. 

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. A tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki. A beavatkozás idejére lezárták az Árpád hidat, a korlátozás a közösségi közlekedési járművek haladását is érinti – közölte a katasztrófavédelem szerda 11 óra körül.

A rendőrség közleménye szerint hárman meghaltak és többen megsérültek a balesetben. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták. A Budáról Pestre tartó oldalon haladt a forgalom. A Telex megkeresésére azt közölte a BRFK, hogy később adnak bővebb tájékoztatást. 

Szerda este a katasztrófavédelem közzétett egy videót a baleset helyszínéről. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk