RTL: Lopott taxi sofőrje okozta a halálos balesetet az Árpád hídon

  • narancs.hu
  • 2024. július 4.

Katasztrófa

Hárman meghaltak, négyen súlyosan megsérültek. 

Egy percekkel korábban ellopott taxi hajtott fel a hídra a forgalommal szemben, és annak a sofőrje okozta a balesetet – írja az rtl.hu a szerda esti, több halálos áldozattal járó, Árpád hídon történt autóbalesettel kapcsolatban. A lap szerint a lopott autó frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő Suzuki Ignissel, ami aztán megpördült. Ezután a mögötte érkező Skoda kombi taxi nekiment az Ignisnek. Szinte mindenkit ki kellett vágni a roncsokból.

A balesetben 3-an haltak meg, 4-en súlyosan megsérültek. 

Úgy tudni, a halálos áldozatok között van a feltételezett taxirabló, valamint a Suzuki Ignisben utazó két ember, egy férfi és egy nő. 

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. A tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki. A beavatkozás idejére lezárták az Árpád hidat, a korlátozás a közösségi közlekedési járművek haladását is érinti.  Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták. A Budáról Pestre tartó oldalon haladt a forgalom.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk