Kizuhant az ötödikről egy nő Csepelen

  • narancs.hu
  • 2024. április 22.

Katasztrófa

A baleset ugyanabban a panelben történt, ahol pár napja egy hároméves kisfiú is kiesett. 

Kizuhant az ötödik emeletről egy nő Csepelen – írja a Blikk. A lap szerint a harmincas éveiben járó nő ugyanabből a panelből eset ki, melyikből pénteken egy hároméves kisfiú is. A gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, az életét az menthette meg, hogy egy bokorra esett. 

A lap szerint a két eset között minden jel szerint nincs összefüggés, a kisfiú ugyanis az ötödikről zuhant ki, a mostani áldozat pedig a nyolcadik emeletről.

A BRFK a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a nő a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle jelenleg is tart, de hozzátették, hogy a két eset valóban nem függ össze egymással.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk