Kuncze Gábort kiengedték az intenzívről

  • narancs.hu
  • 2020. október 8.

Katasztrófa

A koronavírussal kórházba került volt belügyminiszter ma osztotta meg a hírt.

„Három hét után kiengedtek az intenzív osztályról! Pontosabban elküldtek, mert az állapotom nem teszi szükségessé a további, itteni kezelést.” – írta közösségi oldalán Kuncze Gábor.

A volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ korábbi elnöke szeptember 27-én osztotta meg egy Facebook-posztban, hogy feleségével együtt elkapta a Covidot, és intenzív osztályra került. „A COVID nem finom!!” – fogalmazott akkor Kuncze, és mindenkit maszkviselésre buzdított.

A volt belügyminiszter, aki a kórházból is többször posztolt a közösségi oldalán, mai bejegyzésében köszönetet mondott az orvosoknak és az ápolóknak, majd így folytatta: „Örökre emlékezni fogok... És itt megállt a kezem: hogy fogok örökre emlékezni, amikor a vírus elleni zárt védőruha miatt senkit sem tudnék felismerni? Iványi Zsolt docens úr orvos kollégáinak még a nevét sem tudom. Csak azt láttam, hogy figyelnek, értékelnek, konzultálnak, vizitelnek, nézik a monitort, az összegyűjtött adatokat, aztán a kezelések nyomán jobban leszek. Köszönöm!”

Felesége állapotáról ugyanakkor nem tett említést.

Figyelmébe ajánljuk

Ujhelyi: Itt van a karmelita kutyája elásva

  • narancs.hu

A „politikai szemtanú” szerint semmi baj a határon túli egyéni körzetekkel – az ellenzék is javasolt már ilyet –, csak minden külföldön élő magyar egyformán élhessen választói jogával.