Összedőlt egy német szálloda, ketten meghaltak

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 7.

Katasztrófa

Hárman maradtak a romok alatt élve, beszélni már tudtak velük belógatott mikrofonnal.

Leomlott egy szállodaépület egyik szárnya a szerdára virradó éjszakán Németországban, Kröv óvárosában. 

A 444 írása szerint szerdán délben még nem lehetett tudni, mi okozta a tragédiát. Az összeroskadt épület romja annyira veszélyes, hogy a két halálos áldozatot sem tudták még kihozni, csak azt tudják, hogy kik, – mindketten német állampolgárok –, hol vannak, és hogy már biztosan nem élnek. 

Amikor a ház összeomlott, tizennégyen voltak odabenn. Öten saját erőből ki tudtak jutni, és aztán a romok alatt rekedt emberek közül négyet sikerült kihozni délelőtt: egy kétéves gyermeket, két nőt és egy férfit. 

Hárman vannak még benn súlyos sérülésekkel a romok alatt. Beszélni úgy tudtak velük, hogy mikrofont lógattak be hozzájuk.

 A címlapkép a tragédia helyszínén készült. Fotó: MTI/AP/DPA/Foto Hosser/Christian Schulz

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk