Robbanás Alsózsolcán, 100 négyzetméteren égett a hulladék

  • narancs.hu
  • 2024. január 4.

Katasztrófa

A tűzoltók azóta eloltották a tüzet.

Csütörtök dél után pár perccel nagy robbanást lehetett hallani Alsózsolcán. A borsodi városban keletkezett füstfelhőt még messziről is lehetett látni. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, akik azóta eloltották a tüzet.

 
A messziről látható füst
Zsolcai tények / Facebook
 

 

Csöbör Katalin, Miskolc 1. számú választókerületének fideszes parlamenti képviselője a Facebook oldalán közzétett videójában azt mondta, egy cég telephelyén történt robbanás, ahol nagyjából száz négyzetméteren égett alumínium és műanyag hulladék.

A Boon.hu-nak egy szemtanú arról számolt be, hogy előbb lehetett a tűzjelző szirénákat hallani, ő is erre szaladt ki a házból, akkor hallotta a robbanást is. az első tűzoltók 10-15 perc múlva már a helyszínen voltak. A miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók 14:45 körülre eloltották a tüzet.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.