Szén-monoxid miatt vittek kórházba időseket egy Szabolcs megyei idősotthonból

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. január 6.

Katasztrófa

A kórházat mostanra mindenki elhagyhatta. 

Pénteken jelzett a szén-monoxid-érzékelő, emiatt kiürítették a Szent Simeon görögkatolikus idősotthont Gacsályon, a lakókat és a dolgozókat kivizsgálásra a mátészalkai kórházba szállították – közölte a Nyíregyházi Egyhármegye. 

Az eset péntek délután történt. A tizenöt lakót és a műszakban dolgozó munkatársat az előírt protokoll szerint a másik telephelyre, majd a mátészalkai kórházba szállították kivizsgálásra és megfigyelésre. A csengeri önkormányzati tűzoltók és a gázszolgáltató munkatársai helyszíni bejárást tartottak és új szén-monoxid-érzékelőket helyeztek be, amelyek péntek este újra szén-monoxidot érzékeltek.

A kórházat mostanra mindenki elhagyhatta. A meghibásodás kivizsgálásának idejére a lakókat a szintén gacsályi Szent Anna görögkatolikus idősotthonban helyezték el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.