Tizenhárom újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak

  • narancs.hu
  • 2020. július 13.

Katasztrófa

Az aktív fertőzöttek száma 579.

Tizenhárommal, 4247-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, az elmúlt 24 órában nem hunyt el senki – közölte a kormányzati tájékoztatási oldal.

A halottak száma változatlanul 595.

3073-an már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 579.

127 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük öten vannak lélegeztetőgépen.

Az oldal adatai szerint 2453-an vannak hatósági házi karanténban.

A közlés szerint a magyarországi járványügyi adatok továbbra is kedvezőek. A járvány azonban nem ért véget, a környező országokban a megbetegedések számának növekedése tapasztalható, ezért fennáll a behurcolás veszélye. A kormány ezért döntött bizonyos országok esetében a beutazási szabályok szigorításáról.

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt.