Több autópályán is baleset történt szombat reggel

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 17.

Katasztrófa

Jelentős a forgalom, torlódásokkal kell számolni. 

Rendkívül erős a forgalom az országos gyorsforgalmi és főúthálózaton is. A közkedvelt szabadidős és kirándulóhelyekhez, valamint a jelentősebb turisztikai célpontokhoz vezető utakon, útvonalakon érdemes hosszabb, megnövekedett menetidővel számolni. Főleg az M7-es, az M1-es, az M3-as és az M5-ös autópályán kell telített sávokon autózni – számolt be az Útinform

  • Az M1-M7 közös kivezető szakaszán és onnan tovább az M7-es autópályán, a fővárostól a Balaton felé annyira erős a forgalom, hogy telített sávokon lehet autózni, Budapest és Martonvásár között, továbbá a Váli völgyi szakaszon is időszakosan torlódnak a járművek. Lassabb haladásra kell készülni. Az autópályán jelentős torlódás van, ezért érdemes kerülőutat választani. Például az M7-es helyett igénybe vehető az M6-os autópálya is, amelyről több csomópontnál is vissza lehet jutni az M7-es autópályára például a 62-es, 64-es főutakon keresztül.
  • Az M1-es autópályán az M1-M7 elválástól a Győr felé vezető oldalon a 18-as kilométernél a sávzárásnak vége, de a torlódás még jelentős.
  • Az M5-ös autópályán a főváros felé a Lajosmizse csomópontnál egy személyautó balesete miatt a lassító sáv egy szakaszát kellett lezárni a 67-es km-nél.
  • Ugyancsak a főváros felé az M0-as csomópont közelében a 24-es km-nél baleset miatt zártak le egy sávot. Torlódik a forgalom.
  • Az M5-ös autópályán az M43-as autópálya és a Balástya csomópont között a Budapest felé vezető oldalon a 157-es km-nél felborult egy teherautó. A külső sávot lezárták. Kisebb torlódással kell számolni.
  • Az 5-ös főúton, a Dabas/Sári szakaszán a 39-es km-nél baleset miatt félpályás lezárás van érvényben, olvasható a tájékoztatásban. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk