Több ezer négyzetméteren ég egy hulladékfeldolgozó Gyálnál

  • narancs.hu
  • 2023. március 28.

Katasztrófa

Papírbálák gyulladtak ki, az erős szél nehezíti az oltási munkálatokat.

Tűz ütött ki egy hulladékfeldolgozó telepen Gyál külterületén, amely mostanra több ezer négyzetméteres területre terjedt át – közölte a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője kedd délután az MTI-vel.

A tűz az FCC Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft. telepén keletkezett, erről a cég maga posztolt a hivatalos Facebook-oldalán. A bejegyzést a Telex vette észre.

 

Tűzeset 2023.03.28-án 14 óra körül a feldolgozásra váró ömlesztett karton és fóliahulladék tároló területen eddig...

Posted by FCC Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft. on Tuesday, March 28, 2023

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője elmondta,

papírbálák gyulladtak ki, és az így keletkezett tűz átterjedt egy csarnok jellegű tárolóépületre, illetve egy betonsílóra, melyben feldolgozásra váró műanyagdarálékot tartanak.

A Pest megyei katasztrófavédelem tűzoltó egységei megkezdték az oltást, melyhez vízágyút is bevetettek. A munkát az erős szél nehezíti – tette hozzá a szóvivő.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk