Felpörgetett propaganda: kinyomtatta saját Facebook-posztjait Simonka György, és ingyen terjeszti az életművét

szerző
ngm -
publikálva
2017. júl. 19., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tegnap óta sírnak a fák, Simonka elvtárs!

Simonka Györgyről, e derék fideszes politikusról már számtalanszor írtunk, a témát minden alkalommal az szolgáltatta, hogy Simonka rokonai és barátai, illetve egyéb üzletfelei micsoda pénzszivattyúkká változtak az elmúlt években – de biztos saját képességeiknek köszönhető ez csupán, és nem az országgyűlési képviselő lobbijának.

Annyit mondunk csak, hogy Pusztaottlaka.

Remek dolog amúgy Simonka Facebook-oldalát böngészni olykor, szórakoztató és felettébb szomorú egyszerre, úgyhogy abszolút megéri követni őt, már csak azért is, mert néha egészen meghökkentő dolgokkal tud előrukkolni. Most például azzal, hogy kinyomtatta saját Facebook-bejegyzéseit, hogy azok is el tudják olvasni ezek a remekműveket, akik nem neteznek.

„A mai világban szinte mindenki facebookozik, telefonon és e-mailen kommunikál. Ezzel én is megpróbálom tartani a lépést, viszont most a postaládáikban papírlapon is megtalálják az elmúlt fél évben Facebookra feltett bejegyzéseim válogatását. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen kiadvánnyal részben azokhoz is eljuthatunk, akik kevésbé használják az internetet. Kérem, fogadják szeretettel, és a továbbiakban is szívesen veszem, ha megírják véleményüket, javaslataikat” – írta a nagy eseményhez Simonka György.

És ha mindez nem lett volna elég, tekintsék meg az eseményhez készült fotót! Ez mindent visz: a politikus, aki saját Facebook-bejegyzéseit nézegeti papíron.

false

Erre az egészre csak egyet mondunk, azt, hogy szegény fák! De tényleg, micsoda pazarló kegyetlenség ez már!

Egy hozzászóló máris fején találta a szöget: ki fizette a számlát?

„Egyből több kérdés is felmerült bennem, mindjárt az első, hogy ki fizette ezt a – maradjunk annyiban – reklámanyagot, második: mi értelme van az egésznek? Költségkímélőbb lett volna, ha az eddigi parlamenti felszólalásait ismerteti Simonka képviselő úr a választókerülettel, az egy A/5 írólapon is elfért volna.”

szerző
ngm -
publikálva
2017. júl. 19., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Légy tudósítónk! Jelentkezés

Politika

még több Politika...

Vélemény

még több Vélemény...