Máris zsúfolt a Videoton VIP-parkolója a hollandiai futballkudarc után

  • narancs.hu
  • 2013. október 20.

Kis-Magyarország

Csányi, Hernádi, Orbán – mindegyik kocsibeálló foglalt volt a napsütötte szombat délutánon, amikor a Felcsút Fehérvárra látogatott. A Vidi-stadion Mol-tribünje eközben elkezdett szétesni.

Még itthoni mércével is unalmas meccset játszott a Videoton a felcsúti Puskás Akadémiával helyszíni tudósítónk szerint. (A vége sima 3-0 a Vidinek.) De nem is ez az érdekes, hanem a stadion VIP-parkolója. Íme:

false

 

Fotók: Pallag Zoltán

A jelek szerint tehát a kiütéssel végződő hollandiai 1-8 után az MLSZ elnöke még mindig hisz a magyar fociban (ami persze munkaköri kötelessége), és Csányi Sándor személyesen gurult el Fehérvárra. Akárcsak a Mol–INA-háborúban főszerepet játszó Hernádi Zsolt. (Frissítés: Az OTP Banktól kapott tájékoztatás szerint a képen nem Csányi Sándor autója látható; az elnök-vezérigazgató nem tekintette meg a mérkőzést.)

De rajtuk kívül még másvalaki is ott volt:

false

Egy helyszínen tartózkodó Vidi-munkás viszont azt mondta, hogy a Vezér még nem jött vissza Indiából. Nos, ha ez így van, akkor valaki óriási pimaszságot engedett meg magának, amikor beállt Orbán Viktor helyére ahogyan az is megengedhetetlen, hogy a T betű, megunva a lógást, le mert esni a helyéről.

false

 

 

Máris zsúfolt a Videoton VIP-parkolója a történelmi futballkudarc után

Csányi, Hernádi, Orbán – mindegyik kocsibeálló foglalt volt a napsütötte szombat délutánon, amikor a Felcsút Fehérvárra látogatott.

Még az itthoni mércével is unalmas meccset játszott helyszínen tartózkodó forrásunk szerint a Videoton a Felcsúttal. (A vége sima 3-0). De nem is ez az érdekes, hanem a stadion VIP-parkolója. Íme:

ELSŐ KÉP

A jelek szerint tehát a kiütéssel végződő hollandiai 1-8 után az MLSZ elnöke tényleg hisz, még mindig hisz a magyar fociban, és Csányi Sándor személyesen gurult el Fehérvárra. Akárcsak a MOL-INA háborúban főszerepet játszó Hernádi Zsolt.

De rajtuk kívül még más valaki is ott volt:

MÁSODIK KÉP

Ezzel szemben egy helyszínen tartózkodó Vidi-munkás azt mondta, hogy a Vezér még nem jött vissza Indiából. Nos, ha ez így van, akkor valaki óriási pimaszságot engedett meg magának, amikor beállt Orbán Viktor helyére…

HARMADIK KÉP

Ez meg az, amikor a T-betű megunta a melót, és leesett a helyéről. Betűsztrájk.

Figyelmébe ajánljuk