Újabb fantasztikus átigazolási hírek a magyar Eb-siker nyomán

  • narancs.hu
  • 2016. július 10.

Kispálya

Naponta merülnek fel újabb és újabb európai kis- és középcsapatok az aranylábú gyerekek körül.

A dolgok vasárnap déli állása szerint két kedvencünk már révbe is ért: Lovrencsics Gergő a Lech Poznanból érkezik a Fradiba, Thomas Doll mesteredző legnagyobb örömére. Játszott az Európa-bajnokságon is, a belgák ellen ő volt a csapat legjobbja mondta róla a bajnokcsapat német trénere a fradi.hu-nak. A pár éve a Leicester Cityt is megjáró Futács Márkó pedig a Hajduk Splithez igazolt a Mersin İdman Yurdu Spor Kulübütől.

Különben meg rájár a rúd a poznaniakra, Kádár Tamást olasz lapértesülések szerint kiszemelte a Bologna… S ha már itt tartunk, ugyancsak az olasz sajtó, s ugyancsak a Bologna: Nagy Ádám a Fradiból már ott is van, ti. Bolognában.

Nagy Ádám

Nagy Ádám

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Nem túl jó hír azonban, hogy Gelsenkirchen tagad: „Dzsudzsak zu Schalke? Heidel dementiert” – írja a kicker.de. Nevezett menedzser pedig olyannyira cáfol, hogy egyenest azt állítja – a török sajtóval szemben –, hogy még csak nem is beszéltek a Bursasporral.

Tehát több a jó hír, mint a rossz, s ez még csak a kezdet.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?