130 oldalt küld a Fidesz a Néppártnak

  • narancs.hu
  • 2019. március 27.

Külpol

Ebben akarja eloszlatni a Fidesz „az álhíreken alapuló legendákat”.

Novák Katalin szerdán az M1-en beszélt a Fidesz néppárti tagságának felfüggesztéséről, amelyről természetesen elmondta, hogy azt maga a Fidesz kezdeményezte, mert úgy gondolja, el kell gondolkodni a közös jövőn.

"Fidesz olyan Európát szeretne, ahol nincs kettős mérce az uniós tagállamok között, ahol biztonság van, amely nem migránskontinens, és ahol a keresztény kultúra virágozni tud" - idézi a 24.hu.

A Fidesz külügyekért felelős alelnöke a néppárti vizsgálatról is beszélt, amely során a Fidesz célja, hogy „az álhíreken alapuló legendákat”, amelyek Magyarországról terjednek.

Ennek első lépéseként egy 130 oldalas dokumentumot küldenek a Néppárt által kijelölt háromfős vizsgálóbizottságnak, ebben pontról pontra cáfolják a vádakat.

Novák kihangsúlyozta azt is, hogy "a fő feladat azonban nem a védekezés, hanem a jövőről való gondolkodás."

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.