Állítólag Putyin "rendkívül fontos" beszédre készül pénteken

  • narancs.hu
  • 2022. június 16.

Külpol

A beszéd témája még nem ismert.

Orosz médiajelentések szerint "rendkívül fontos" és "nagyon érdekes" beszédre készül pénteken Vlagyimir Putyin orosz elnök a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon (SPIEF).

Sky News szerint a beszéd témája még nem ismert, de a fórumon rendszerint részt vesznek az orosz üzleti élet nagyjai, valamint vezető politikusok. Ez alkalommal azonban kérdéses, hányan mennek majd el a gazdasági fórumra az Ukrajna ellen folytatott háború miatt.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője azt állította, hogy nyomást gyakoroltak egyes nyugati tisztviselőkre, ezért nem fognak tudni részt venni a fórumon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.