Az izraeli hadsereg állítása szerint 30 Hamász-harcossal végeztek

  • narancs.hu
  • 2023. november 10.

Külpol

Több tucat fegyvert, katonai dokumentumokat is lefoglaltak.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) közlése szerint az elmúlt nap folyamán számos támadást hajtottak végre a Gázai övezetben. „A 7. dandár IDF-katonái rajtaütéseket hajtottak végre egy Hamász katonai állás és egy kiképzőtelep ellen, amely a polgári területek szívében található” – áll az IDF jelentésében, melyet a telex.hu idéz.

A közlemény szerint 30 Hamász-harcost öltek meg, és tucatnyi fegyvert foglaltak le.

„Ezen kívül a katonák rajtaütöttek Muhammad Szinvarnak, a Hamász-vezető Jahja Szinvar testvérének az irodáján, ahol katonai dokumentumokat találtak” – állította a közlemény.

Egy külön hadműveletben a 7. dandár csapatai a Yahalom különleges egység katonáival együtt razziát tartottak egy másik Hamász-állásban, ahol a közlemény szerint „légvédelmi rakéták működtetésére és kalibrálására szolgáló rendszereket fedeztek fel”.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk