Berlusconi családja felfüggeszti a „bunga-bunga-bulis” lányok támogatását

  • narancs.hu
  • 2023. november 3.

Külpol

Havi 2500 eurót kaptak segítségnyújtás címén a szexbotrány szereplői a politikus halálta előtt.

Felfüggesztette a havi 2500 eurós kifizetéseket Silvio Berlusconi családja, amit a volt olasz miniszterelnök csak bunga-bunga partikként ismert bulijain részt vett húsz lány kapott. A Reuters azt írja, a család két nővel is levélben közölte, hogy az év végéig ki kell költözniük a Berlusconi által fizetett lakásokból. 

A bunga-bunga ügyben Berlusconit azzal vádolták, hogy fiatal nőket vesztegetett meg és kényszerített hamis vallomásra a bíróságon. Februárban vele együtt további huszonnyolc embert, köztük húsz nőt is felmentettek, akik rendszeresen részt vettek a nyáron 86 évesen meghalt olasz kormányfő titkos szexbulijain.

A bulikra 2010 májusában derült fény, a vizsgálat során kiderült, hogy az akkor hetvennégy éves Berlusconi villáiban titkos szexpartikat rendezett fiatal, sokszor kiskorú lányok részvételével, majd napvilágot látott az is, hogy egyszerre több kiszolgáltatott nőt támogatott, lakást fizetett nekik, ajándékokkal halmozta el őket „segítségnyújtás” címen.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk