Dróntámadás miatt korlátozhatják két moszkvai reptér forgalmát is

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 21.

Külpol

Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint újabb ukrán dróntámadást hiúsítottak meg Moszkva környéke ellen.

Az orosz védelmi minisztérium hétfő reggel azt közölte, hogy meghiúsítottak egy ukrán dróntámadást Moszkva környéke ellen. Áldozatokról nem közöltek információt. A drónt a jelentés szerint "elektronikus hadviselésre kifejlesztett eszközökkel" állították meg, és végül Odintszovó közelében zuhant le, ami Moszkvától délnyugatra fekszik – írja a The Guardian.

A sikeres drón elleni védekezésről szóló közlemény ellenére Moszkva két nagy repterének forgalmát is korlátozzák. Le kellett állítani a járatokat a Domagyedovó és a Vnukovó repülőtereken is. Előbbiről maga az orosz hírügynökség, utóbbiról a Reuters számolt be.

Az elmúlt hetekben két dróntámadást is történt Moszkva pénzügyi negyede ellen, amelyek kisebb károkat okoztak a magas épületek homlokzatán. Míg májusban a Kreml közelében lőttek le drónokat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk