Elon Musk: A fiam halott, megölte az elméjét megfertőző woke-vírus

  • narancs.hu
  • 2024. július 24.

Külpol

A világ egyik leggazdagabb embere szerint őt átverték az orvosok.

Elon Musk végre felvillantott valamit abból a számtalan dologból, ami miatt egyszerű tech-csodagyerekből klasszikus modern republikánus lett belőle: egy interjúban – ráadásul a szintén az alt-right univerzum kedvencével, Jordan Petersonnal – elárulta, hogy szerinte a tőle teljesen eltávolodott transznemű gyerekének „megfertőzte az elméjét a woke-vírus”, őt pedig annak idején rászedték az orvosok, és csak ezért egyezett bele abba, hogy  Xavier néven született fia pubertást gátló gyógyszereket szedjen, amikről ő nem tudta, hogy valójában micsodákírja a New York Post. “Lényegében becsaptak” - foglalta össze élményeit az 53 éves milliárdos.

A férfi kifejtette, hogy ez még a koronavírus idején történt, az orvosok pedig azt állították neki, hogy ha nem támogatják a fiút az átalakulásban, akkor talán öngyilkos is lehet.

“Lényegében elvesztettem a fiamat. Nem véletlenül hívják ezt »halottá nyilvánításnak«. Azért hívják »deadnaming«-nek, mert a fiad halott. A fiam, Xavier halott, megölte a woke-vírus” – mondta, hozzátéve, hogy most már küldetésnek tekinti, hogy megakadályozza a woke-vírus terjedését, és felszámolja a nemváltoztatást segítő eljárásokat. Musk szerint börtönt érdemelnének azok, akik ebben részt vesznek.

Musk azt írta X-en, a fia melegnek született és enyhén autista, és szerinte ezek okozták benne a nemi diszfóriát. „Már 4 éves kora óta sejtettem, hiszen kiválasztotta nekem a ruháimat, azt a szót használta, hogy »mesés«, és szerette a musicalt és a színházat. Pedig ő nem lány volt.”

Xavier ma Vivian néven él, két éve pedig kifejezetten kérte, hogy az apja vezetékneve helyett anyja, Justine Wilson vezetéknevét viselhesse, hogy ezzel is minden szálat elvágjon apjától. Musk arra nem tért ki, hogy transznemű lánya egyébként minden jel szerint boldog életet él, a beszámolók szerint főleg az traumatizálta, hogy gyerekkorában titkolnia kellett apja előt nemi vonzalmait, illetve bizonyára az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Musk szerint a lánya kommunista lett, amiért a progresszív kaliforniai iskoláját okolja.

Musk a woke-vírusnak hívott valami elleni harcát évek óta folytatja, ennek jegyében tette az álhírek gyűjtőhelyévé az X-re keresztelt Twittert, és bizonyára ez az oka annak is, hogy dollármilliókkal szállt be Donald Trump elnökválasztási kampányába.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk