Először beszélt nyilvánosan egy izraeli túsz arról, hogy megerőszakolta a Hamász terroristája

  • narancs.hu
  • 2024. március 27.

Külpol

Amit Soussanat egy fogolycserének köszönhetően engedték szabadon.

Amit Soussana, a Hamász által fogvatartott izraeli nő most először beszélt nyilvánosan arról, hogyan rabolták el, és hogy megerőszakolták fogvatartása 55 napja alatt. 

Elmondása szerint a nőt az otthonából hurcolták el, később pedig egy gyerekszobában egyedül tartották fogva lánccal a bokáján. Azt közölte, hogy ajtó előtt álló őr időnként bement, és megérintette a felsője alatt. Az őr folyamatosan kérdezgette a nemi életéről, azt is tudni akarta, mikor menstruál. Ezért volt, amikor azt hazudta, tovább tart a menstruációja, hogy a férfi ne érjen hozzá – írja a CNN.

Egy alkalommal, amikor Soussanat kiengedték a fürdőszobába megmosdani, mikor levetkőzött, megjelent az ajtóban az őr, kezében fegyverrel. Előbb a homlokához tartotta a fegyvert, majd többször is megütötte, és közösülésre kényszerítette.

Az egyébként ügyvédként dolgozó nőt egy fogolycserének köszönhetően engedték szabadon 2023 novemberében.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk