Fotón a Hamász fogságából kiszabadult magyar-izraeli lány

  • narancs.hu
  • 2023. november 26.

Külpol

Noga Weiss édesanyjával esett fogságába október 7-én. 

Az X (korábbi Twitter) közösségi oldalon megjelent egy fotó a szabadulása után Noga Weissről, aki az édesanyjával, Shirivel esett a Hamász fogságába október 7-én. A magyar állampolgársággal is rendelkező Noga az ágya alatt próbált elrejtőzni a terroristák elől, ám rágyújtották a házat és ki kellett menekülnie – írja a 24.hu

A lap emlékeztet, Nogát és Shirit szombat este engedték szabadon az Izrael és a Hamász között kötött alku alapján, amely szerint négy napon keresztül összesen mintegy kétszáz túszul ejtett és rabságban tartott civilt enged el a két fél. Ilan Weisst, Noga szintén magyar-izraeli állampolgár édesapját eltűntként tartják nyilván.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk