Joe Biden fia most a Pornhubra feltöltött szexvideói miatt keveredett botrányba

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Külpol

Még mindig kerülnek elő kellemetlen dolgok Hunter Biden 2019-ben elhagyott laptopjáról.

Több tucat videót töltött fel a Pornhub pornóoldalra magáról Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter - írja a londoni Times alapján a 444.hu.

A cikk szerint a videókra még annak a laptopnak az átvizsgálása eredményeként derül fény, amelyet Hunter Biden 2019-ben hagyott el, pontosabban felejtett ott egy szervízben. Miután nem jelentkezett érte, a szervíz a laptopot átadta az FBI-nak, de a merevlemezének egy másolata Rudy Giuliani, Donald Trump tanácsadója és ügyvédje birtokába került. Így a laptop a 2020-as választási kampányban is szerepet kapott, ugyanis lelkesen szivárogtattak ki különféle botrányos dolgokat, ám mindez végül nem tudta megakadályozni Biden választási győzelmét.

A laptopról viszont még most is kerülnek elő az elnöknek és fiának kellemetlenséget okozó információk. A Times szerint ugyanis a laptopon található tucatnyi videó tanúsítja, hogy Hunter Biden rendszeresen lefilmezte, ahogy prostituáltakkal létesít kapcsolatot. A felvételeket megosztotta a pornóoldalon is. A cikk szerint arra ugyan ügyelt, hogy ő maga ne legye nfelismerhető, de a laptop miatt most kiderült, hogy ő volt a videók készítője. A sztorihoz a Daily Mail hozzáfűzi, hogy a korábban drog- és alkoholfüggőséggel is küzdő Hunter Biden a keresési előzményei alapján pornófüggőséggel is köszködhetett. 

A laptop egyébként fajsúlyosabb ügyeket is előhozott. Az FBI-hoz is eljuttatott merevlemez alapján Hunter Biden ellen pénzügyei miatt több eljárás is indítottak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.