Joe Biden újabb 800 millió dolláros katonai segélyt jelentett be Ukrajnának

Külpol

Az amerikai elnök történelminek nevezte a madridi NATO-csúcstalálkozót.

Mintegy 800 millió dollár értékű, légvédelmi eszközöket és támadófegyvereket is tartalmazó amerikai katonai segély várható elfogadását jelentette be Ukrajna számára az Egyesült Államok elnöke a madridi NATO-csúcstalálkozó végén tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.

A háború akár holnap véget érhet, ha Oroszország felhagy irracionális viselkedésével

- fogalmazott Joe Biden.

Az amerikai elnök történelminek nevezte a madridi NATO-csúcstalálkozót, amely véleménye szerint megerősítette a szövetséget a jövő kihívásaival szemben.

A csúcstalálkozó után sajtótájékoztatót tartott Szijjártó Péter külügyminiszter is, aki Ukrajna támogatásáról nemigen, helyett az Iszlám Államról, Európa terrorfenyegetettségéről, az élelmiszerhiányról és a migrációs nyomásról beszélt, valamint arról, hogy pénteken a Roszatom vezetőivel tárgyal a paksi bővítésről:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.