Negatív lett a finn miniszterelnök drogtesztje

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. augusztus 22.

Külpol

A bulizós videója miatt kritizált Sanna Marin tisztázódott a drogvádak alól. 

Negatív lett Sanna Marin drogtesztje, amelyet a finn kormányfő múlt héten csináltatott az őt ért vádak tisztázása végett – jelentette be a finn kormány hétfőn Helsinkiben.

Sanna Marin múlt pénteken jelentette be újságírók előtt, hogy drogtesztnek veti alá magát, miután több vád és kritika érte őt, mert a múlt hét elején elterjedt róla az interneten egy privát felvétel egy házibuliból. A videón a miniszterelnök volt látható, amint barátaival táncol.

A 36 éves finn kormányfő múlt héten leszögezte: még soha nem fogyasztott kábítószert, s noha pletykák szerint a szóban forgó házibulin előkerültek drogok, Marin állította, hogy ő csak alkoholt fogyasztott.

Az ellenzék mellett a szociáldemokrata Marin kormánykoalíciójának tagjai is szorgalmazták a drogtesztet a múlt héten. Sanna Marint többen kritizálták bulizása miatt, a közvélemény másik része viszont értékelte, hogy kormányfői tevékenysége mellett is aktív szociális életet él.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.