Orbán Viktor a szélsőjobboldali Vox mellett kampányolt

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Külpol

A miniszterelnök szerint közös csata előtt állnak. 

Orbán Viktor az olasz Giorgia Melonival és a francia Marine Le Pennel egyesítette az erőit, hogy a spanyol szélsőjobboldali Vox párt mellett kampányoljon az EP-választásokra – írja a Telex. A lap beszámolója szerint a magyar miniszterelnök videóüzenetet küldött a hétvégi VIVA2024 elnevezésű spanyol politikai rendezvényre, amit hagyományosan a Vox szervez.

Ebben arról beszélt, hogy nagy, közös csata előtt állnak, mert Brüsszel tömeges illegális migrációt szabadít rájuk, genderpropagandával mérgezi a gyerekeket, sorsára hagyja a vidéket. De Orbán szerint ők ezt nem hagyhatják annyiban.

„Nem maradt más hátra ebben a helyzetben, kedves spanyol barátaim, nekünk hazafiaknak el kell foglalnunk Brüsszelt. Csak magunkra számíthatunk, ha meg akarjuk védeni Európa határait, ha biztonságban és békében akarjuk tudni a családjainkat, ha segíteni akarjuk a gyermekvállalást, és ha azt akarjuk, hogy a spanyol vidéknek is legyen jövője. Ehhez pedig sok patrióta harcosra van szükségünk szerte Európában. Olyanokra, akik már bizonyítottak.” A miniszterelnök szerint a Vox és annak elnöke, Santiago Abascal pont ilyen elhivatott harcosok, számolt be a portál. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk