Orosz légicsapás érte a kulcsfontosságú dél-ukrajnai Izmajil kikötőjét

Külpol

2 ember megsérült. Megrongálódott egy kikötőépület, raktárépületek és több mint 30 teherautó és személygépkocsi.

Orosz légicsapás érte keddre virradóra a kulcsfontosságú dél-ukrajnai kikötőt, Izmajilt, két ember megsebesült és megrongálódott a létesítmény infrastruktúrája

– közölte kedden Odessza megye kormányzója. "A támadás következtében két kamionsofőr megsérült. Megrongálódtak a magtárak, a közigazgatási épületek és a teherszállító járművek" – derült ki a közleményből.

A több mint 2 órán át tartó támadásban megrongálódott egy kikötőépület, raktárépületek és több mint 30 teherautó és személygépkocsi – adta hírül Oleh Kiper a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

Az ukrán hadsereg arról számolt be, hogy az Oroszország által indított 38 iráni gyártmányú támadó drónból 26-ot lelőtt. A tájékoztatás szerint egy nemzetközi ellenőrző ponton felfüggesztették a közlekedést, és a járműveket ideiglenesen átirányították. Az ukrán határszolgálat később a román határon lévő Orlivkaként azonosította az átkelőhelyet.

A hadsereg arról is beszámolt, hogy az orosz erők Odessza megyén kívül Mikolajiv, Herszon és Kirovohrad régiót is tűz alá vették.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk