Orosz rakétatámadás ért egy kórházat Dnyipróban

  • narancs.hu
  • 2023. május 26.

Külpol

Egy ember meghalt, 15-en pedig megsebesültek, köztük gyerekek is.

Legalább egy ember meghalt és 15-en megsebesültek a ma reggeli orosz rakétatámadásban Dnyipróban – jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Az elnök beszámolója szerint a találat egy kórházat ért. A mentés jelenleg is zajlik. 

Dnyipropetrovszk régió kormányzója közölte: a sérültek között két gyerek is van. A jelentése szerint két épületet ért találat, összesen 500 négyzetmétert borított tűz.

A Telex háborúval foglalkozó hírösszefoglalója a Guardian értesüléseire hivatkozva azt írta: Dnyiprót egész éjjel támadták az oroszok. Az ukrán erők állítása szerint az éjszaka folyamán tíz rakétát és 25 drónt lőttek le a térség felett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk