Trump szerint Magyarország határos Oroszországgal

  • narancs.hu
  • 2023. október 30.

Külpol

Még csak az kéne... A volt elnök továbbra sincs képben.

Miután Donald Trump nemrég Orbán Viktort Törökország erős kezű vezetőjének titulálta. Most egy újabb kampányeseményen az Iowa állam beli Sioux City-be látogatott, és megint Orbán Viktort emlegette.

Bár azt most sikerült eltalálnia, melyik ország élén áll Orbán.

Hallottatok már Orbán Viktorról? Ő Magyarország vezetője, Magyaroroszág pedig Ukrajnával és Oroszországgal is határos"

– magyarázta Trump. Adhatna neki valaki egy térképet, hogy el is tudja helyezni földrajzilag Magyarországot. De tulajdonképpen mindegy is...

Beszéde egy pontján a volt elnök megemlítette, hogy néha eltér a súgógépen vetített szövegtől, hiszen saját mondandója sokkal érdekesebb. De kiemelte, az eszköz jó arra, hogy garantáltan ne hibázzon a szónok – ez Trumpnál nyilvánvalóan nem igaz, és nem is fontos.

Mondandója oda futott ki, hogy ismét dicsőíteni kezdte Orbánt, amiért szögesdrót kerítéssel vette körbe az országot és 10 méterenként határőröket állított a migráció elleni védekezésként. Majd felidézte azt is, hogy a magyar miniszterelnök szerint nem lenne orosz-ukrán háború, ha Trump lenne az USA elnöke

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk