Videokonferencián folytatják az orosz-ukrán tárgyalásokat

  • narancs.hu
  • 2022. március 12.

Külpol

Egyelőre annyit tudni, hogy ukrán részről az elnöki hivatal vezető tanácsadója, orosz részről pedig egy elnöki tanácsadó biztosan részt vesz a tárgyalásokon.

 

Az ukrán és az orosz delegáció közötti tárgyalások videokapcsolaton keresztül folytatódnak - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője az Interfax orosz hírügynökség szerint.

Ezt később az ukrán delegáció egyik tagja, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója, Mihajlo Podoljak is megerősítette - írja a szintén orosz nyelvű független Meduza.

Az Interfax szerint Vlagyimir Medinszkij elnöki tanácsadó vezeti az orosz online delegációt.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.