Zuckerberg szerint Musk nem gondolja komolyan a ketrecharcot

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 14.

Külpol

A Meta főnöke szerint ideje továbblépni, A Tesla-vezér kifogásokat keres. 

Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója a Threads-en arról posztolt, hogy felajánlott „egy igazi randevút”, de Elon Musk Tesla-vezér kifogásokat keresett – írja a BBC

A két milliárdos júniusban állapodott meg arról, hogy ketrecharcban mérik össze erejüket. Azonban még nem tudtak időpontot egyeztetni, ami kétségessé teszi kettejük küzdelmét. Az egymás közötti szócsatát bonyolította, hogy Zuckerberg elindította a Twitterre hajazó Threads nevű alkalmazást, miközben Musk a Twittert átnevezte a X-re – vagyis a virtuális térben elindult a harc. 

A múlt héten Zuckerberg azt közölte, hogy augusztus 26-át javasolta a harc időpontjának: pénteken Olaszország kulturális minisztere közölte, hogy beszélt Muskkal arról, hogy jótékonysági rendezvényként az országban rendezné meg a viadalt. Vasárnap viszont már arról írt a Meta főnöke, hogy „Elon nem erősítette meg az időpontot, aztán azt mondta, hogy műtétre van szüksége, és azt kéri, hogy a hátsó udvaromban rendezzük egy gyakorló kört. 

 

Ha Elon valaha is komolyan gondolja a dátumot és a hivatalos eseményt, tudja, hogyan érhet el engem. Egyébként ideje továbblépni. Arra fogok koncentrálni, hogy olyan emberekkel versenyezzek, akik komolyan veszik a sportot”. 

Az X-en erre reagálva Musk úr „csirkének” nevezte a Meta főnökét.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk