Bödőcs adónk egy százalékának felajánlására biztat

  • narancs.hu
  • 2023. május 2.

Kultúra

"A fel nem ajánlott adót elköltő államtitkárság főszabályozó helyetteseként".

„A fel nem ajánlott adót elköltő államtitkárság főszabályozó helyetteseként”, vagyis Baltás Ferencként több mint három percet beszél Bödőcs Tibor az új videójában, hogy a végén kiderüljön,

miért érdemes adónk egy százalékát felajánlani egy civil szervezetnek.

A humor miatt a videónál érthetőbb módon olvasható el a lerásban, hogy a NAV mindenkinek elkészíti az adóbevallását, amit az eszja.nav.gov.hu oldalon lehet jóváhagyni és beküldeni 2023 május 22-ig. Ugyanitt lehet az adó 1 százalékát is felajánlani.

Hogy ne helyettünk döntsenek róla, ne Baltás Ferenc költse el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.