Jótékonysági koncertet szerveznek a Trafó megsegítéséért

  • narancs.hu
  • 2022. május 13.

Kultúra

Fellép Závada Péter, Simon Márton vagy mások mellett a Freakin' Disco.

"Balszerencséjére a Trafó abban a Sberbankban tárolta az összes pénzeszközét, amelynek a működését március közepén a háború következményeképpen felfüggesztették, elvágva az intézményt a forrásaitól."

Ezért ahhoz, hogy folytathassa a Trafó a működését, úgy fogalmaz az intézmény, hogy minden eddiginél fontosabbá vált, hogy nyüzsögjön a ház. Így hát május közepére, 17-ére összehívtak több olyan művészt, akiknek sokat jelent a Trafó, hogy egy össznépi jammelés keretében a közönséggel együtt fordulhassanak rá az idei évad utolsó heteire.

A TÖLTÉS címmel rendeznek jótékonysági koncertet, a jegybevétel teljes összegét pedig arra fordítják, hogy tovább üzemelhessen a ház. A házigazda Balázsovics "Tink" Mihály lesz. Fellép: Závada Péter, Simon Márton, Szabó-Gyányi Quintet, Saiid, Speiz Boiz, Betá Betá, Oiee, Solére, Wata, Freakin' Disco (Kamaraelektronika), Musica Moralia.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk