Csütörtökön olvasók lepik el a margitszigeti nagyrétet

  • narancs.hu
  • 2022. május 14.

Sorköz

És egyszerűen csak olvasni fognak. Két óra csend madarak, fák, könyvek közt.

Ötödik alkalommal ülnek ki csütörtökön a margitszigeti nagyrétre sokan azok közül, akik szeretik a könyveket, és szeretnek olvasni.

„Végre szabad pokrócon ülni fűben, könyvvel. Ha pedig szabad, akkor kell is… együtt egy kis olvasós piknik. Aki volt már, tudja, miért jó, aki meg még nem, az nézze meg. Két óra csend madarak, fák, könyvek közt. Hozd, amit épp olvasol, vagy szeretnél. Találkozás a nagyréten!” – szól az Olvasni szabad felhívása.

 
Forrás: Facebook 

A nagy közös olvasás 18 órakor kezdődik, a csendesnek és olvasmánytól függően nyugodtnak vagy izgalmasnak ígérkező esemény szervezője a költőként is ismert Szendrői Csaba, az Elefánt zenekar frontembere.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk