Technoerdő és koncertrengeteg az idei Kolorádó Fesztiválon

  • narancs.hu
  • 2022. június 28.

Kultúra

A budai hegyekben szerdán kezdődő buliban nemcsak zene, hanem tánc, színházi és interaktív programok is lesznek.

Erős külföldi és hazai zenei és egyéb kulturális kínálattal kezdődik szerdán a 2022-es Kolorádó Fesztivál. Az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban (a Budai-hegységben, Nagykovácsi mellett) idén olyan előadók lépnek fel, mint a brit Black Midi, a Gilla Band, Tirzah, Loraine James és Sega Bodega. A hazai közönségkedvenc zenekarok közül koncertezik a fesztiválon mások mellett a Bohemian Betyars, a Parno Graszt, az Analog Balaton, a Middlemist Red és a Ricsárdgír.

A fesztivál zenei sokszínűségét mutatja, hogy a legkülönbözőbb műfajok közül válogathatnak a Kolorádón bulizók. A svéd Hellquist és a Marcus Henriksson a technót és a tribal zenét képviseli; a brazil Gui Scott a house-t és a diszkót hozza el; az elektronikus zene kedvelői D. Tiffany, Rosa Anschütz és Sansibar szettjeire pöröghetnek, hogy csak néhány példát említsünk.

 

A 2022-es Kolorádó Fesztiválon sem csak zene lesz. Kortárstánc előadások, kritikus és kihívó színházi performanszok és interaktív programok csábítanak ki a sátorból a nap folyamán. Forradalmi darabját hozza a FreeSZFE, Faremidóba utazik a TÁP Színház, és a Tünet Együttes is Kolorádóba hozza Trolletetés című előadását.

A fesztivál részletes programja és egyéb információk ezen az oldalon érhetők el.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk