Ahol mindenki igazán otthonosan érezheti magát: HOME közösségi élmény-tér

  • PR-cikk
  • 2022. július 25.

Lokál

Új „szórakoztató” hely nyílt Budapesten, amely egy bár, egy rooftop, egy club és egy közösségi tér izgalmas keveréke. A HOME a város legotthonosabb helye, ahol tényleg mindenki el tud lazulni: egy penthouse lakásban és annak lenyűgöző panorámát kínáló tetőteraszán hozták létre a főváros legújabb és legmenőbb helyét. 

A HOME közösségi élmény-térben minden program, minden délután és este egy laza házibuli hangulatát adja, ahol mindenki úgy érezheti magát, mintha otthon jönne össze a barátaival.

Az alapítók a reklámszakma, a rendezvények és a vendéglátás világából jönnek, így pontosan tudják, mitől lehet más egy hely. Ez nem egy újabb borbár, nem egy tucat-party-hely, nem egy megszokott rendezvényhelyszín: egész más atmoszférája van a helynek, ahogy egy modern lakás hangulatában jelennek meg a mai bár trendek. 

Exkluzív házibuli itt minden program, hiszen valódi közösségépítő hatása van, amikor a nappaliban a kanapéban ücsörögnek (az este elején még) vadidegen emberek, a konyhában a hűtő mellett alakul ki diskurzus a borokról, vagy éppen egy kisebb szobában megy az Activity-party.

A HOME izgalmas programok helyszíne: különleges italokkal bor, whisky és gin kóstolók, nemzetiségi gasztro estek, társasjáték party mind megtalálhatók a szórakoztató kínálatban, amelyek a sajátos lakás-hangulatban még emlékezetesebb élményeket kínálnak.

A szuperpanorámás tetőterasz az év hat hónapjában „adja” a menő rooftop életérzést, a Bazilikától a Mátyás templomig terjedő panorámát finom borok, menő koktélok és grill falatok mellett lehet élvezni.

A HOME ideális helyszíne a magán eseményeknek is, hiszen ki ne akarná úgy vendégül látni a barátokat vagy a családot, hogy ne kelljen bevásárolni, készülődni és takarítani: csak a vendégfogadás és a közös élmények jussanak neki.

Céges rendezvényre pedig több mint ideális a HOME közösségi tér: laza házibuli hangulatban, egyedi közegben lehet csapatépítő programokat, workshopokat, kötetlen üzleti networking partikat tartani akár 50 fő részére.

Az egyedi atmoszféra, az exkluzív, mégis otthonos kialakítású tér minden típusú összejövetelt különlegessé tesz, érdemes tehát kipróbálni akár csak egy italra, egy grill ebédre, vagy vacsorára, vagy egy borkóstoló programra Budapest legkülönlegesebb rooftop és lakásbár együttesét.

A közösségi élmény-tér nem csupán egy reklámszlogen: itt ténylegesen közösség épül a programok és az együtt megélt élmények mentén, a közösen töltött bulis estéken.

Mindezt hol lehet kipróbálni? A belváros szívében, közel mindenhez: a VI. kerületi Podmaniczky utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úthoz eső 4. szám alatt, ahol az ötödik emeleten bújik meg ez a „titkos házibuli” helyszín.

A HOME kitalálói hisznek abban, hogy napjainkban nagyon máshogy kell mindenhez állni. Hogy még fontosabbak az emberi kapcsolatok, az együtt megélt élmények, hogy jó találkozni és jó együtt lenni.

Ennek ad helyet és teret, ehhez ad programokat a HOME. Otthonosan, kötetlenül, izgalmas és trendi környezetben. Csak lazán.

https://homekozossegiter.hu/

https://www.facebook.com/homekozossegiter

homekozossegiter [at] gmail [dot] com

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk