Antiszemita feliratot festett volna le, rendőrt hívtak rá

  • narancs.hu
  • 2023. május 27.

Lokál

Nagy Dávid a húsz éve érintetlen „zsidó SZDSZ” üzenetet fedte volna el színes teknősökkel Káposztásmegyeren, vesztére.

„Miután felnyomott egy ittlakó szolgálaton kívüli rendőr, tanakodás van a kapitányságon, hogy bevigyenek-e gyerekkel, mert lefújtam egy 20 éves antiszemita feliratot két teknőssel Újpesten, vagy ne vigyenek be” – közölte a Facebookon Nagy Dávid, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pártigazgatója.

A politikus a Népszava beszámolója szerint „zsidó SZDSZ” feliratot szerette volna elfedni vízben úszó színes teknősökkel a budapesti IV. kerületi Káposztásmegyeren, hogy a gyülöletkeltés helyett inkább a megbékélés hangulatát árassza az a fal. A mű azonban nem készülhetett el. A rendőr, aki kihívta a kollégáit, valószínűleg – bár ez a posztból nem derül ki – graffitizőnek, rongálónak nézhette a pártigazgatót. 

A szerencsétlen esetből – ahogyan a helyszínen intézkedő rendőrök mondták – „gyermekvédelmi” ügy lesz, mivel Nagy Dáviddal ott volt a kisgyermeke is, amikor tetté elkövette – továbbá egy rongybaba.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk