Egy román településen az út közepére állítottak fel egy hatalmas karácsonyfát

  • narancs.hu
  • 2021.12.05 14:25

Lokál

A legjobb helyre.

A DN2L jelzésű országút közepére, egy útelágazáshoz állítottak egy hatalmas karácsonyfát a Vrancea megyei Páncsu településen, amely nem meglepő módon még a forgalmat is akadályozza, írja a Transindex.ro portál a G4media cikke nyomán. A lap figyelmét erre az egyik olvasójuk hívta fel.

Mint írják, a karácsonyfa hatalmas és az ágai az úttestre is belógnak, így az autósoknak rendszerint ki kell kerülniük azokat. A fa nemcsak a forgalmat akadályozza, hanem a kilátást is zavarja, különösen éjszaka.

Egy videót is közzé tettek, ahol látszik, a karácsonyfa nincs a legjobb helyen az út közepén.

A lap megpróbálta elérni a Páncsu polgármesterét, Neculai Mărăscut, hogy magyarázatot kapjanak arra, miért éppen egy forgalmas út közepére állították fel a karácsonyfát, de egyelőre nem sikerült elérniük a városvezetőt.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."