Elromlott a parkolórendszer, nem engedett fizetni

  • narancs.hu
  • 2024. október 23.

Lokál

A szolnoki kórház parkolójából távozó autósok aggódnak, nehogy utólag megbüntessék őket.

Vajon mi vár azokra az autótulajdonosokra, akik a szolnoki Hetényi Géza kórház parkolójából úgy mentek el, hogy nem tudtak fizetni, mert nem fogadott el tőlük pénzt a rendszer? Vajon megbüntetik-e őket utólag?

Erre a kérdésre keresték a választ egy szolnoki közösségi oldalon a szol24.hu cikke szerint. 

Az írás arról szól, hogy „a nagy automatizálás egyik hátulütője, ha elromlik a rendszer. A becsületes autós menne fizetni, de nem tud. Nem az első eset, ilyenkor bizony úgymond csalni kell, mert nincs más megoldás”.

A kórház parkolójának kiengedőkapuja kedden nyitott állapotban volt, és az automata senkinek sem engedett fizetni a húzott jegy alapján. A távozó autósoknak a biztonsági őr meg is mondta, hogy rossz a rendszer, és mindenki menjen csak ki nyugodtan. A lamentálás utólag kezdődött: mi lesz, ha a rendszerben mégis megvan, kik parkoltak abban az időben, és utólag fizetniük kell?

Akik már máskor is így jártak a szolnoki parkolóban, arról számoltak be, hogy semmilyen utólagos bírságot nem kellett leróniuk. A szol24.hu írása szerint az is előfordult már, hogy a kórházi parkolórendszer úgy romlott el, hogy a sorompó csukott állapotban maradt. Akkor az autósok a járdán keresztül hajtottak ki.

Ennél csak az lehet kellemetlenebb, ha az ember a liftbe szorul be:

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk