Ezen a héten sem volt telitalálatos az ötös lottón

  • narancs.hu
  • 2024. október 13.

Lokál

Így jövő héten minden idők legnagyobb nyereménye várható.

Az Ötöslottó 41. heti sorsolásán sem találta el senki mind az öt számot, s mivel már 32 hete nem volt telitalálat, a jövő héten már 6 milliárd 525 millió forintot fizet az egyedüli telitalálatos szelvény – ez lenne minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón.

Az e heti ötöslottó kihúzott számai: 17, 61, 66, 72, 88.

Érdekesség, hogy a jelenlegi rekordot (6 milliárd 524 millió forint) az idei 8. hét sorsolása tartja. Mivel azóta nem volt telitalálat, az örökranglista első helyét hamarosan két egymást követő telitalálatos hét foglalja majd el. Feltéve, hogy a nyereményt nem kell megosztani .

Ugyan nominális értékben rekord lehet a következő telitalálatos szelvény, reálértéken még mindig a 2003-ban kiosztott 5 milliárd 93 millió forintos nyeremény vezet. Ez az összeg az inflációval korrigálva ma körülbelül 11-13 milliárd forintot érne – írja a 444.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk