Így néz ki most a Lánchíd, már felfestették a biciklijelet is

  • narancs.hu
  • 2022. december 8.

Lokál

Az aszfaltburkolat és a világítás is készen van. 

Friss képeket osztott meg a Főmterv Zrt. a Lánchíd felújításáról, ezek szerint bár a híd még fel van állványozva, az aszfaltburkolat és a világítás már készen van. 

Sőt, a megosztott fotókon az is látszik, hogy a Lánchíd aszfaltjára felfestették a biciklijeleket is, vagyis most már ezek is erősíteni fogják a híd bringázhatóságát. 

 
Fotó: szikszay / Facebook/Főmterv Zrt.
 

Lánchíd felújítását 2021 nyarán kezdték el, a kivitelező A-Híd Zrt. 18,8 milliárd forintért végzi el a munkákat.

A munkák kezdetekor arról volt szó, hogy a közúti forgalomnak várhatóan 2022 decemberében adják vissza a hídpályát, a járdák azonban a munkák 2023-as befejezéséig zárva maradnak. A kivitelezési munkákat előreláthatóan 2023 augusztusában fejezik be. A híd teherpróbája november közepén volt, ezen jól teljesített. 

További fotók a híd állásáról itt: 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.