A benzinárstop eltörlése után felpörgött a közösségi elektromos autók bérlése

  • narancs.hu
  • 2022. december 9.

Lokál

A fővárosi autótulajdonosok nagyon is számolnak a benzinárral a szolgáltató szerint.

Huszonhárom százalékkal ugrott meg az elektromos autók bérlése az egyik közösségiautó-szolgáltatónál az üzemanyagok hatósági árának eltörlése utáni napon – írja a hvg.hu. A GreenGo közleménye szerint a közösségi autózás idén egyébként is „nagyot ment”, a csütörtöki bérlési adatok azonban példa nélküliek voltak náluk.

A szolgáltató úgy véli, ezzel is bebizonyosodott, hogy a fővárosi gépjármű-tulajdonosok nagyon is számolnak a benzinárral, a közösségi autózás pedig már nem csak a környezettudatos és „trendi” fiatalok körében népszerű. 

A cég kalkulációi szerint nagyjából évi 9000 kilométer alatt sokak számára szinte biztosan jobban megéri az ő autóikat használni, mint sajátot fenntartani. Ez pedig még inkább így lesz az ársapka kivezetésével.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk