Kigyulladt egy lakás Budapesten, ketten meghaltak

  • narancs.hu
  • 2020. január 12.

Lokál

Tragédia a XVIII. kerületben.

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton vasárnap reggel, a tűz eloltása után az épület belső udvarán két holttestet találtak – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Kolosi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, a felújítás alatt lévő épülethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az utómunkálatok során találták meg a két elhunyt embert a romok között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, 6 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XVIII. kerületben, az Üllői úton egy felújítás alatt lévő társasházban keletkezett tűz oltása során egy holttestet találtak. Az ismeretlen okból keletkezett tűz oltási utómunkálatai közben a katasztrófavédelem munkatársai még egy holttestet felfedeztek.

A holttesteket a rendőrség azonosította, a helyszíni szemle adatai szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel – áll a közleményben.

MTI

Neked ajánljuk