Kilométeres kamionsor áll a román határ előtt

  • narancs.hu
  • 2023. december 16.

Lokál

A szlovák és a lengyel blokád miatt torlódás van.

 Ötkilométeres a Románia felé kilépésre várakozó kamionsor az M43-as autópályán, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt – írja az Útinform nyomán a 444 szombat délelőtt. Az átkelőnél a teherforgalomban a kilépő oldalon kétórás a várakozás, a Magyarországra tartó kamionoknak egy órát kell sorban állniuk. Szintén kétórás a kilépő kamionok és autósok várakozási ideje a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A belépő oldalon a teherforgalomban egyórás a várakozás.

A forgalomnövekedés annak köszönhető, hogy a lengyel és a szlovák oldalon blokád akadályozza meg az Ukrajnába tartó kamionok áthaladását, amik így inkább Magyarországon és Románián mennek keresztül. Záhonynál a héten már hatalmas torlódás volt. Az ukrán teherfuvarozás növekedése a magyar kamionosoknak sem tetszik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk