Külön parkolóhelyet alakítottak ki nőknek egy budapesti mélygarázsban

  • narancs.hu
  • 2023. május 25.

Lokál

Biztonsági okokból. 

Külön parkolót alakítottak ki egy Váci úti irodaház parkolójában – számolt be az Index

A lap által megkérdezett nők többsége hímsovinizmust lát a döntés mögött, azonban Európában egyre több helyen alakítanak ki hasonlókat.

Az rtl.hu idézi a BBC egyik cikkét, mely szerint azért hoztak létre női szektorokat Dél-Koreában, mert több erőszakos bűncselekmény is megtörtént, így a biztonság növelése érdekében arra kötelezték a nagyobb parkolókat, hogy a helyek tíz százalékát női parkolóknak jelöljék ki. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.