Lángra kapott a Bazilika előtt felállított karácsonyfa

  • narancs.hu
  • 2022. december 17.

Lokál

Egy meghibásodott égősor okozta a tüzet még csütörtökön.

Még csütörtökön gyulladt ki a Szent István Bazilika előtt felállított karácsonyfa. Az esetről egy videó is felkerült a TikTokra. A felvételt azóta már több mint 260 ezerszer játszották le.

A videón látszik, ahogy a tüzet egy fekete pólós férfi – feltehetően a karácsonyi vásár egyik dolgozója – viszonylag gyorsan eloltotta egy poroltóval, így nem történt nagyobb baj. Arról, hogy mi okozta a tüzet, az Index megkeresésére a szervezők egy rövid közleményben adtak tájékoztatást.

Mint írták: „A tűz eloltása után azonnal kivizsgáltattuk az esetet. Az érintésvédelmi és tűzvédelmi szakértő jegyzőkönyvbe is foglalt megállapítása szerint a tüzet az égősor gyári hibája okozta.” A hiba forrását azóta elhárították.

(Címlapképünk forrása: TikTok)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk