Május 22-én adják át a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását

  • narancs.hu
  • 2023. május 2.

Lokál

Véget ér az öt és fél éve kezdődött felújítás.

Május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását az utasforgalomnak – jelentette be a főpolgármester kedden a Facebook-oldalán.

„Megvan a végső dátum: május 22-én átadjuk a 3-as metró teljes vonalát és minden állomását az utasforgalomnak” – írta Karácsony Gergely.

Megvan a végső dátum: május 22-én átadjuk az M3 metró teljes vonalát és minden állomását az utasforgalomnak.

Posted by Karácsony Gergely on Tuesday, May 2, 2023

Március 20. óta hétköznaponként újra a teljes vonalon, Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között jár a 3-as metró – közölte korábban a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A Nagyvárad téren és a Lehel téren ekkor még tartott a felújítás. Ezeken az állomásokon május 20-ig még nem állnak meg a szerelvények, a lezárt állomások környékét pótlóbusszal és egyéb járatokkal lehet megközelíteni. Az átadásig hétvégenként csak Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között közlekednek a szerelvények, a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A 3-as metró felújítása öt és fél évig tartott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk