Szüret extra

„Mocskosan is jó lesz?” – Durva csörte a lányvécében

  • narancs.hu
  • 2015. október 11.

Lokál

Oh, ezek a cívis lányok még az univerzitás mellékhelyiségébe is magukkal viszik a tudományukat. Éles hangú jegyzékváltás a Debreceni Egyetemen.

Mint azt a történelem is ékesen bizonyítja, a vécéfal nem játék: döntő fontosságú közlemények fóruma inkább. S legalább Puskin óta azt is tudjuk, hogy ha látunk a falon egy puskát, az a végére elsül.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

 

Nos, így történt ez a Debreceni Egyetem leánymosdójában is, ahol ismeretlen tettes falragaszon próbálta felhívni a növendékek figyelmét a nemzeti higiéniai minimumra, vagy ha jobban tetszik, az ez irányú általános közmegegyezés szerinte oly kívánatos alkalmazására. Kapott is rögtön a pofájára rendesen. De jöjjön maga a szüret a 4024.hu nyomán a borsonline-ról:

„LÁNYOK!!!
Otthon is így használjátok a WC-t?
Eldobáltok mindent?
Nem szoktátok lehúzni?
Mocskosan is jó lesz?
Ha a válaszotok NEM, akkor figyeljetek oda a tisztaságra és a rendre, hogy legközelebb se érezzétek magatokat kellemetlenül, amikor idejöttök.
KÖSZÖNÖM!”

Mire a válaszok:

„Otthon rá merek ülni a wc-re, mert tudom, hogy tiszta”, „Nem, otthon kifelé nyílik az ajtó, és nem esek bele a budiba, ha bemegyek”, „Otthon nincs ilyen büdös”, „Otthon be lehet zárni a wc-t”.

Szerintünk győztek a jók.

Figyelmébe ajánljuk