Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család" – Még az IKEA sem bírta szó nélkül hagyni a veronai „családvédő” konferenciát

  • narancs.hu
  • 2019. március 31.

Lokál

Ahol többek közt Matteo Salvini vagy Novák Katalin migránsozott.

A magyar kormány részéről Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának a család- és ifjúságügyért felelős államtitkára ment migránsozni a családbarátnak mondott, homofób, abortuszellenes és oroszbarát veronai "családvédő" konferenciára.

Novák Katalin: Európa lassú öngyilkosságot követ el

De semmi vész, mert mindenki a magyar családtámogatási modell részletei iránt érdeklődik. "Európa a mi Európánk (...), elemi érdekünk, hogy belülről változtassuk meg". Európa lassú öngyilkosságot követ el, ha lemond a keresztény kultúráról, és arról, hogy támogassa a fiatalokat a gyermekvállalásban, a családalapításban, majd a gyermeknevelésben.

A háromnapos rendezvény ellen, amit az amerikai székhelyű Családok Világkongresszusa szervezett a Deutsche Welle cikke szerint szombaton tízezrek tüntettek Veronában.

Az esemény résztvevőit még a világhíres svéd lakberendezési áruház, az IKEA is kiosztotta egy Twitter-posztban – írja a hvg.hu.

"Nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család"

"A család az, akivel megosztod az ágyadat, az asztalodat, a fogkefetartódat. A család az, aki ismeri a wifi-jelszót, aki nem csinál problémát abból, hogy a vécédet használja, és a vécékefédet is. A család, aki megjön, anélkül, hogy előtte szólna, aki azt mondja, »ma este én főzök«, a család, akitől otthon érzed magad. Ez természetes, nem? Természetes" – ezzel a szöveggel fut az a rövid videós reklám szpot, ami az olasz Ikea Twitter-oldalán jelent meg.

IKEA on Twitter

Non c'è bisogno di un congresso per capire cos'è una famiglia. #congressodellafamiglia https://t.co/lKq1y3PGeB

Lead-kép: korábbi Ikea katalógus

Figyelmébe ajánljuk