Róka harapott meg egy férfit egy balatoni kempingben

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 16.

Lokál

A sátor ponyváján keresztül.

"Éjjel kb. fél 2-kor arra ébredtem, mintha valaki a fejembe rúgott volna. Felültem, hogy kinézzek, és észrevettem, hogy folyik a fejemből a vér. Amikor a sátorzáró cipzárat felhúztam, tőlem kb. fél méterre egy róka nézett rám, ő harapta meg a fejem a sátorponyván keresztül. Rákiáltottam, mire elszaladt" - osztotta meg élményeit egy férfi a Balatoni kerékpárút nevű Facebook-csoportban.

A férfi az incidens után hívta a 112-t, akik mentőt és rendőrt küldtek a kempinghez, ahol a férfi tartózkodott és ahol az eset történt. Amikor a férfi elmesélte a rendőröknek az esetet, az egyikőjük azt mondta, hogy lehet, hogy nem is róka volt a támadó, hanem egy aranysakál.

A mentős szerint pedig vagy harapás, vagy karmolás történt. A férfit a veszprémi kórházban látták el, majd a Nemzeti Népegészségügyi Központ is kereste, mert veszettség elleni oltássorozatra kell majd járnia.

A férfi beszámolója szerint, miután visszatért a kórházból a kempingbe, a gyerekeivel maradni akart reggelig, ám miután visszafeküdtek a sátorba, a róka ismét megjelent a sátor előtt. Ezért a férfi és a gyerekei még az éjszaka során elhagyták a kempinget.

Címlapképünk forrása: Pilisi Parkerdő Facebook-oldala.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk